01 April 2018

cloud - plays with fire (αντισταμινικό)

Steve Mason - A Lot of Love, Guided By Voices - Keep it in Motion, Primal Scream - Nothing is Real,  Baby Guru - Behaviour,  Ty Segall & White Fence - Time, Foxygen - How Can You Really,  Darren Hayman - Impossible Times, Larry Gus - Belong to Love. Αυτά είναι κάποια από τα τραγούδια που εμφανίζονται στο μπλογκ με αναζήτηση με των λέξεις "τι κομματάρα είναι αυτό" (sic). Διακρίνονται από ένα συναισθηματισμό - μια μελούρα θα πουν οι εμπαθείς - απόρροια της μελωδικής καρδούλας των τραγουδιών. Ντεμοντέ καταστάσεις ενδεχομένως. Ο Φαντασμένιος όταν βάζει κάποιο αυτά τα τραγούδια μπορεί να κολλήσει για μέρες εβδομάδες μήνες. 
Έχετε καταλάβει που πάει το πράγμα. Είστε λίγοι, αλλά είστε πανέμορφοι, πανέξυπνοι και γοητευτικοί, ξέρετε πως το νέο yo la tengo γαμάει αλά summer sun και σίγουρα εκτιμήσατε την προσεγμένη νέα δουλειά των The Men, που μπορεί να μην περνά σαν devil music οδοστρωτήρας, ωστόσο ζεσταίνει την καρδούλα σας αλά New Moon. 
Είστε εδώ διότι σας ξέφυγε ο νέος και μάλλον τελευταίος δίσκος των/του λος αντζελιανών Cloud. Το τραγούδι #6 με τίτλο heartfluttered μπαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί με αυτά στις πρώτες σειρές του ποστ. Επί εβδομάδες σπάει το κεφάλι του ο Φάντα να βρει από που έχει πάρει την βασική μελωδία, την οποία έχει σίγουρα ξανασυναντήσει, οπότε μιλάμε για 2ου βαθμού κλοπή αλλά μένει μόνο στις κιθάρες που είναι καραμπινάτες Luna/Galaxie500. Αν καταφέρετε να ξεκολλήσετε από το heartfluttered τότε καλό είναι πάτε προς το Two Hands Bound που είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη και  το panda bearικο wildfire. Και τα Me, Her & Lavender και Disenchanted είναι πολύ δυνατές ποπ ροκ ομορφιές, με αυτά και με αυτά  αν δεν είναι όλα αυτά κλεμμένα τότε έχουμε να κάνουμε με ένα εξαίσιο δισκάκι που αν ασχολιόταν μαζί του το p4k θα του έβαζε ένα 5.2. Γίναμε.

No comments: