15 January 2018

καζαμίας 2018 (χειμώνας)

Ιανουάριος
Το πρώτο δεκαπενθήμερο βγαίνει με τον Φαντασμένιο να ακούει συνεχώς το νέο (περσινό δισκάκι) του/των Tracy Bryant. Αυτή είναι η δεύτερη αναφορά στον καλλιτέχνη της κιθαριστικής ροκ στο μπλογκ, πράγμα που σημαίνει πως ο μπλογκερ και αν εγέρασε και έβαλε στη λίστα τον Lamar μήτε πολύ γούστο άλλαξε μήτε και την αισθητική του. Σε άλλα νέα ο Παναθηναϊκός θα χάσει από τον Λεβαδειακό με 3-2 στις 14/1 και όχι στις 13/1 που γράφει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος. Την ίδια μέρα θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση και ο Ζουράρις.

Φεβρουάριος
Χαμός θα γίνει με νέο δίσκο από τους MGMT, νέο Quasimoto και νέο Alva Noto. Ωστόσο όλα αυτά πάνε σούμπιτο για το χρονοντούλαπο της ιστορίας καθώς την τελευταία παρασκευή του μήνα κυκλοφορεί ε π ι τ έ λ ο υ ς το ντεμπούτο των Insecure Men. Για δες καιρό που διάλεξαν οι διάολοι να βγάλουν τον καλύτερο ποπ δίσκο του μήνα της χρονιάς της δεκαετίας, 366 μέρες μετά από εκείνη τη στιγμή που -τι και αν ο Φαντασμένιος δεν άκουσε το κρακ,- η ζημιά είχε γίνει. Στα παπάρια σας. Μακάρι. Ωστόσο, μεγάλο σούσουρο γίνεται όταν κυκλοφορεί βίντεο όπου γνωστός (sic) αρθρογράφος της Lifo τον παίζει κοιτώντας στην οθόνη τη λίστα αυτών που έκαναν share το τελευταίο του κείμενο. 

Μάρτιος
Επιτέλους ένας κανονικός Μάρτιος, καθώς βγάζουν το νέο τους δίσκο οι The Men. Κανονικά και με τον νόμο στην Sacred Bones σαν να μην πέρασε μια μέρα από τα χρόνια που περιμέναμετε να έρθει η αριστερά. Ξαφνικά τους θυμούνται τα χίπι χίπι σαητ, ενώ η κυκλοφορία τους συμπέφτει με τη δημιουργία της κίνησης των 98. Η κίνηση των 98 είναι μια πρωτοβουλία γνωστών τριανταφευγαχρονων  μουσικόφιλων, οι οποίοι έχουν κοινό όραμα την επαναδραστηριοποίηση της arte fiasco. Οι συνθήκες για αυτή την επανεκκίνηση έχουν σίγουρα πια ωριμάσει, καθώς και οι 98 έχουν παιδιά μεγαλύτερα του έτους, οπότε μπορούν να τα αφήνουν το βράδυ με τον μπειμπισιτερ για να πάνε στα λαηβ.
Την ίδια στιγμή, επικρατεί σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την αποκάλυψη πως παίχτες του παναθηναϊκού  κρύβονταν πίσω από τη σπείρα που έκλεβε παίχτες του Ολυμπιακού. 

No comments: