21 November 2014

just because it's Public Service Broadcasting

Ήταν ένα καλό λαηβ. Αυτή ήταν η πιο χοτ φράση έξω από το six dogs μετά την εμφάνιση των Public Service Broadcasting ή όπως αυτοί λέγονται, καθώς ο φαντασμένιος γράφει με τη μία και χωρίς google search.
Όσοι ήξεραν τα περί των PSB λογικά ήρθαν το Σάββατο, ξέρουν τι έγινε, πέρασαν καλά, δεν θα διαβάσουν τίποτα ενδιαφέρον σε τούτο το ποστ, και να πάνε στο καλό. Οι υπόλοιποι για να μη ξέρετε τους PSB και  για να διαβάζετε αυτό το ποστ σημαίνει πως έχετε χρόνο, οπότε κάντε τα ψαξίματα σας για να μη γεμίζουμε το internet με τα ίδια και τα ίδια. Η μόλυνση του internet είναι ένα ζήτημα υπαρκτό και έχετε όλοι μερίδιο ευθύνης.  "Βρετανοί, παλιά επίκαιρα και μπλα μπλα.. κλπ" μια χαρά ενδιαφέρον ακούγεται ε; Είναι, και μετά λύπης να σας ενημερώσουμε πως  χάσατε που δεν ήρθατε! Στην πραγματικότητα εσείς θα απολαμβάνατε το λαηβ ακόμα περισσότερο από αυτούς που στείλαμε πριν τρεις προτάσεις στο καλό. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Μπαμπινιώτης της μουσικής για να εξερευνήσεις σε βάθος τη μουσική των PSB. Ακόμα και με λίγες ακροάσεις θα σε κερδίσουν. Για ένα λαηβ αυτό σημαίνει σίγουρη διασκέδαση, πόσο μάλλον όταν η μουσική συνοδεύεται από όμορφα κλιπ ανάλογης αισθητικής. Οπότε όσο λιγότερο είχες ακούσει PSΒ τόσο μεγαλύτερη η έκπληξη, τόσο μεγαλύτερη η χαρά. Βάλτε στο περφορμανς και κάμποσο Βρετανικό χιούμορ και ταρατατζουμ ταρατατζουμ επιβεβαιώνεται η πρώτη πρόταση του ποστ. Το λαηβ έκλεισε με το Everest το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας. 
 Οι PSB θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο το 2015 με θέμα την εξερεύνηση του διαστήματος. Είναι ένα θέμα πολύ αβανταδόρικο (υπάρχει αρκετό οπτικοακουστικό υλικό) και απόλυτα ταιριαστό με την αισθητική των PSB, οπότε ας ελπίσουμε να περάσουν και πάλι από εδώ καθώς δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το πράγμα να μην είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον. 

~~~~~~~~~ο~~~~~~~~~

Τη συναυλία άνοιξαν οι επίσημοι αγαπημένοι ice_eyes. Όσοι ξέρουν είδαν και όσοι είδαν ξέρουν. Όσοι δεν είδαν και θέλουν να μάθουν βουρ την Πέμπτη στα yuria.

No comments: