20 May 2014

όλα για τη νοσταλγία των 30+

~reunion ό,τι κάτσει
Ήταν 2008 στο μικρό μουσικό θέατρο που παίξανε οι Bokomolech. Χωρίς πολλά πολλά, ούτε ουρές ούτε social media. 6 αυτοί 60 εμείς. Πάθος αυτοί, χαρά εμείς και στο επόμενο λαηβ ο κακός χαμός. Λίγο πριν τη κυκλοφορία του δίσκου το σούσουρο τους πήγε για λαηβ στο Fuzz αλλά το αποτέλεσμα δεν, οπότε τσουπ πάλι στο υπόγειο του an και στην after dark τρύπα.
Φαντασμένιος πρεντικτ: Once a bokomolech, always a bokomolech! Αν το Mass Vulture ήταν το Xero της νέας τους εποχής τότε το επόμενο θα είναι το νέο jet lag (χ α μ ό ς). 
  
~reunion του πάθους
Όσοι είχαν δει τους Earthbound λαηβ σίγουρα θα θυμούνται τα αχ βαχ και ωχ αμάν κάθε φορά που ακουγόταν ένα τραγούδι last drive. Οι last drive ήταν οι Velvets της αγγλόφωνης ροκ σκηνής και η ξαφνική επιστροφή τους έμοιαζε σαν θαύμα. Τριήμερο προσκύνημα, sold out, συγκίνηση αλά άνευ όρων αιώνια αγάπη. Από τότε οι Last Drive στύβουν σαν σφουγγάρι και πίνουν σταγόνα σταγόνα αιώνια αγάπη και sold out, προσφέροντας και μερικά καλά νέα τραγούδια.   
Φαντασμένιος πρεντικτ:  Οι σημαδιακές, επετειακές ημερομηνίες τελειώνουν και κουράζουν. Ίσως ένα reunion Earthbound να ήταν πιο συναρπαστικό. 

~reunion του λάθους
Ή reunion fast food ή βεβιασμένο reunion.. Οι Ονειροπαγίδα επανεμφανίστηκαν με ένα λαηβ στου γκαγκαριν και ένα δίσκο. Αυτό ακριβώς και τίποτα άλλο. 
Φαντασμένιος πρεντικτ: πάμε παρακάτω.


~reunion-μη-reunion
Η επιστροφή των Closer. Οι οποίοι είχαν επιστρέψει πάλι το 12 αλλά τελικά πάντα παίζανε μαζί και γράφανε τραγούδια. Στη Death Disco πριν λίγες μέρες επιβεβαίωσαν όσους (πολλούς) λένε πως είναι από τα καλύτερα κιθαριστικά συγκροτήματα. Από τα συγκροτήματα που παίζουν ποπ χωρίς να είναι ποπ. Ο ορισμός της αδικοχαμένης (με τα μετρόπολις) ταμπέλας pop-rock. Το In the Market είναι σίγουρα ένας από τους 2-3 δίσκους που παίρνεις από το ράφι με τα ελληνικά και τρέχεις να σωθείς από τη φωτιά που σου καίει το σπίτι.
Φαντασμένιος πρεντικτ: Βλέπεις Closer είναι καλό. Τα νέα τραγούδια που έπαιξαν στο λαηβ ήταν μια χαρά, μακάρι να τα κυκλοφορήσουν και να μην τα φάει η μαρμάγκα.

~~~~~~~~~~ο~~~~~~~~~~

εκπομπή

 

No comments: