30 March 2013

βράδια στο brooklyn | συνέβη στο death by audio

Το λαηβάδικο των A Place to Bury Strangers, θυγατρικό της βασικής μπιζνας που είναι φυσικά τα χειροποίητα πετάλια Death By Audio είναι ένας χώρος μοναδικός. Ίσως το μόνο λαηβάδικο που δεν έχει επιγραφή στην είσοδο! Όσοι πιστοί και τολμηροί ανοίξουν την πόρτα στη μέση του πουθενά βρίσκονται μπρος σε κάτι που θυμίζει μίνι εργοστάσιο ή υποβρύχιο του β' παγκοσμίου.  

Σε αυτό το μικρό, βρώμικο, ακατάστατο αλλά σίγουρα φιλόξενο μέρος (στη ζεστή τιμή των 7 ντολαρς) είδε ο Φαντασμένιος τους Slippertails (με τραγουδιστή τον Φρανκ Μπλακ των φτωχών), τους ΙΥΕΖ (νταρκο ποστ πανκιδες), τους Video Daughters (ψυχεδελο-αβαντγκαρντ-ροκ), τους καταπληκτικούς Anwar Sadat (punk, post punk) και μια μπάντα από το LA που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Η μπάντα που δεν ήταν στο πρόγραμμα είχε έναν τρελαμένο τραγουδιστή, γεγονός πολύ σημαντικό αν παίζεις καθαρό hardcore. Τώρα αν από όλους αυτούς κάνει καριέρα μόνο η μπάντα που δεν ήταν στο πρόγραμμα, τότε ντάξει, yolo. Ο σκληρός κιθαριστικός ήχος είναι σίγουρα της μόδος στα αντεργκραουντς της Αμερικής.

~~~~~~~~~o~~~~~~~~~

Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια ανέβαινε στο ιντερνετς τούτο εδώ το μπλογκ. Στα πλαίσια των εορτασμών εμφανίζονται αύριο (31/3) για 2η φορά στην Αθήνα οι The Men. Το πιο ανερχόμενο ίσως κιθαριστικό συγκρότημα  στην Αμερική. Για αμερικανιές και για The Men περισσότερα στα ακραία ραδιοφωνικά φαινόμενα αυτή την Κυριακή 4-6 (με την καινούργια ώρα) φυσικά στον Poplie.eu

No comments: