19 July 2010

όλη η αλήθεια

Νέα στοιχεία προέκυψαν σχετικά με την υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του Φαντασμένιου μπλογκερ. Πιο συγκεκριμένα η νεκροψία αποκάλυψε πως ο θάνατος δεν προήλθε από ηλεκτροπληξία όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά τα αίτια ήταν παθολογικής φύσης. Οι ειδικοί είναι πεπεισμένοι πως ο δημοφιλής μπλογκερ έπασχε από τη νόσο Η1Ν1 γνωστή στο ευρύ κοινό ως "νόσος των χοίρων". Φαίνεται πως το άψυχο σώμα κατά την πτώση του έριξε ένα ποτήρι νερού σε ένα pc με αποτέλεσμα να προκληθεί ηλεκτροπληξία.
Η κηδεία του αγαπημένου μπλόγκερ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή. Επιθυμία των συγγενών είναι αντί κατάθεσης στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος αποκατάστασης μικροτσούτσουνων ή της λέσχης φίλων χαμηλοκώλας "Βίκυ Καγιά".

Αν είχε κάνει το εμβόλιο κατά της γρίπης ο φαντασμένιος και ζούσε, τώρα θα έγραφε κάτι για τον τελευταίο δίσκο του Ariel Pink. Θα έλεγε πως αρχικά τον ξένισε η καθαρή παραγωγή, αλλά τελικά κατάλαβε πως ο δίσκος αυτός έπρεπε να βγει για να καταλάβουν όλοι (ο fieldmoon και ο john streckfous δηλαδή) πως οι lo-fi παραγωγές του Ariel καλύπτουν συνθέσεις και ιδέες που κάτι mgmt δεν θα μαζέψουν σε 50 χρόνια καριέρας. Με το before today ο Ariel μας το έκανε πενηνταράκια, και όταν αποφασίσει να βγάλει ένα ολίγον πιο πανκικο δίσκο θα πάρει τη θέση που του αρμόζει. Εξώφυλλα, Headliner σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ, καλεσμένος στον Larry King, αστέρι στο walk of fame και και και...

---------------------ο---------------------

Το revolution is a lie που κλείνει το δίσκο είχε κυκλοφορήσει ως evolution is a lie στο single can't hear my (2009). γκε γκε;

1 comment:

mary said...

Τίποτα δε θα γίνει (από αυτά που αναφέρεις στο τέλος). Ενδεικτικά σου αναφέρω πως ο Larry King σταματάει τις εκπομπές του! Η καταξίωση του Ariel Pink σταματά στο pitchfork..