22 October 2009

ο φαντασμένιος στα ράδια | μέρος Β


Αντίθετα με τις εκπομπές του Peel, o φαντασμένιος πίστευε πως το Mixing It των Robert Sandall και Mark Russell στο BBC radio 3, ήταν ένας πολύ καλός λόγος να μη βγαίνει τις παρασκευές. Πολύ καλές μουσικές που κάλυπταν όλο το φάσμα από την κλασική ροκ έως τα σύγχρονα πειραματικά που λατρεύει το Wire.
Κάθε τραγούδι προλογιζόταν με μια τουλάχιστον πληροφορία πέραν της συνηθισμένης αναφοράς του τίτλου του δίσκου, του τραγουδιού και του έτους παραγωγής. Απλά και ωραία, με μικρές δόσεις αυθεντικού βρετανικού χιούμορ. Επιπλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εκπομπή εμπλουτιζόταν από συνεντεύξεις καλλιτεχνών, live στο στούντιο, και
αφιερώματα από διάφορα μέρη του κόσμου (όπως η επίσκεψή τους στον Καναδά και το αφιέρωμα που κάνανε για την constellation records).
Η εκπομπή σταμάτησε να εκπέμπει από το BBC το 2007. Οι παραγωγοί μετακόμισαν στο Resonance FM αλλάζοντας το όνομα της εκπομπής σε Where's The Skill In That? (μετά από παρατήρηση του BBC). Η εκπομπή μεταδίδονταν ανά περιόδους κάθε τετάρτη βράδυ.

-----------------o-----------------

εδώ μια καταπληκτική σελίδα με ηχογραφημένες εκπομπές και αρχείο εκπομπών από το 1993!

No comments: