11 April 2009

to rococo rot or not to rococo rot


Κάποια πράγματα είναι πραγματικά ανεξήγητα. Οι 65daysofstatic δεν έκαναν sold out, ο Ulrich Schnauss αντί να παίξει σε ένα κατάμεστο κωλοgagarin έπαιξε στο λιλιπούτειο king kong, και οι to rococo rot εμφανίστηκαν την πέμπτη μπροστά σε 30 άτομα!! (πληροφορία από απεσταλμένιο και βιντεοσκόπο του άνωθεν βιντεοκλιπακίου, καθώς ο fantasmenios ήταν εκτός Αθηνών).

Οι
to rococo rot είναι από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του ήχου avant rock-experimental -IDM. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Αν δεν σε αναφέρει ένα κουλ blog, αν δεν σου κάνει αφιέρωμα ένα free press.. σε έφαγε η μαρμάγκα! Μπορεί να φταίει και που όλοι ακούνε dubstep. Αν και το καλοκαίρι μάλλον θα προσκυνάνε μπρος στους πιονέρους Tortoise.

Κρίμα γιατί όπως φαίνεται και στο κλιπ οι Γερμανοί ήταν σε φόρμα..

5 comments:

pan pan said...

wraio to kommati, de tous hksera toys typoys. apo poio lp proteineis na ksekinisw? oso gia to pws ginesai kai kseginesai apo ena cool blog,asto..ponos

fantasmenios said...

το ¨the amateur view" είναι πολυ καλό. κάποια εποχή μπορούσες να το βρεις στο μετρόπολις με 5 ευρώ..

pan pan said...

to katevazw gia arxh kai vlepoyme.
eyxaristw! :)

evaversus said...

Έλα ρε ,έπαιξαν οι To Rococo Rot στην Αθήνα ; Πάλι καλά δηλαδή που είχαν και 30 άτομα ,κάποιες άλλες παρόμοιου ήχου άκουσα ότι είχαν 2 και 3 ,σε κάποια μάλιστα μία φίλη μας μαζί με τη φίλη της ήταν το μόνο κοινό και το συγκρότημα έπαιξε για περίπου μια ώρα ...
Προτείνω προς ακρόαση την εκπομπή του Ρόδον FM στις Σέρρες ."Soundwaves" κάθε Τετάρτη ,11-01 το βράδυ .Αφου σου αρέσουν οι εν λόγω Γερμανοί πιστεύω θα τη βρεις πολύ ενδιαφέρουσα .

Anonymous said...

akuroi teleiws leme.h mousikh pou einai?xaxaxa