23 January 2008

και ο fantasmenios ήταν στους Interpol

Ο fantasmenios και πάλι ότι θυμάται χαίρεται. Ο fantasmenios χαίρεται όταν θυμάται τη συναυλία των Interpol στο Λονδίνο (Alexandra Palace) την τελευταία μέρα του περασμένου Νοέμβρη.
Οι Interpol είναι από τα μεγαλύτερα απωθημένα της Ελληνικής indie κοινότητας τα τελευταία χρόνια. Θες κάτι το κόλλημα της
Ελληνικής indie κοινότητας με συγκροτήματα της κλάψας και με κάθε μαυροφορεμένο ρόκερ, θες που στη μόδα είναι ξανά οι Joy Division.. η ανάγκη για live Interpol έμοιαζε ακατανίκητη. Η Ελληνική indie κοινότητα είχε μπουχτίσει από φήμες ότι θα έρθουν στην Ελλάδα. Σεπτέμβριος 2007. Η Ελληνική indie κοινότητα γυρίζει από τις καλοκαιρινές διακοπές και συνειδητοποιεί πως οι Interpol έβγαλαν τρίτο άλμπουμ, πάλι δεν έρχονται εδώ, και σκέφτεται σχεδόν ομόφωνα: "να δεις που θα τους πάρει η κάτω βόλτα με τα χρόνια, θα τους φέρουν και δεν θα θέλουμε να τους δούμε.." Είδε και απόειδε η Ελληνική indie κοινότητα λοιπόν και αποφάσισε να κάνει τη βόλτα με το μαγικό φτηνό αεροπλάνο για Λονδίνο Άμστερνταμ ή Βερολίνο.
Από το σοκ της απόλυτης Αγγλουριάς λοιπόν των Babyshambles
ο fantasmenios βρέθηκε στο Alexandra Palace όπου στο στοίχημα να ακουστεί η φράση "πο πο ρε μαλάκα" η απόδοση ήταν γύρω στο 1,50 (για το Βερολίνο εξαιτίας thodoriskan το στοίχημα δεν παιζόταν). Ποδαρικό κάνανε για τελευταία φορά μετά από κάμποσα show οι συντοπίτες των Interpol Blonde Redhead. Ηταν τόσο καλή η εμφάνιση των Blonde Redhead που ευτυχώς που προς το τέλος βγήκαν να τζαμάρουν μαζί τους οι μισοί Interpol γιατί προς στιγμήν ο fantasmenios είχε ξεχάσει για ποιους πήγε. Οι Blonde Redhead βασίστηκαν όπως ήταν λογικό κυρίως στο εξαιρετικό 23 και στο σέξι φόρεμα που αναδείκνυε τα μπούτια της Kazu.
Η συνέχεια σε ένα από τα πιο cool συγκροτήματα εν ενεργεία. Οι Interpol είναι υψηλής πιστότητας συγκρότημα. Βρίσκονται με κλειστά τα μάτια. Για μιάμιση περίπου ώρα έπαιξαν χωρίς ίχνος λάθους (αν ο Banks δεν φάλτσαρε που και που ο fantasmenios θα ξέχναγε πως βλέπει live) τραγούδια κυρίως από τα δυο τελευταία δισκάκια. Ευτυχώς που έπαιξαν και το Slow Hands και έτσι ο fantasmenios πραγματοποίησε το τάμα του. Γενική αποθέωση από το κατά βάση κρυόκωλο κοινό όταν το συγκρότημα θυμήθηκε τον πρώτο του δίσκο και ευχάριστη έκπληξη η ατμοσφαιρική μουσικά και οπτικά απόδοση του Lighthouse. Τελικά συνειδητοποιείς πως οι Interpol δεν είναι απατεώνες και σωστά θεωρούνται ως ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της εποχής μας.

---------//---------

O πραγματικός λόγος για να φλυαρήσει ο fantasmenios για μια συναυλία που έγινε πριν από δυο μήνες είναι γιατί μόλις πρόσφατα ανακάλυψε πως Fan των Interpol δηλώνει και η πόρνοσταρ μπάζο Ashley Blue. Τα ντοκουμέντα εδώ.


No comments: